Profile

Join date: Oct 28, 2022

About


btc direct europeZorg dat je ingelogd bent bij BTC Direct (geen account? Registreer een account bij BTC Direct)

Bronnen, noten en/of referenties

Waar is dit bedrijf gevestigd?

Article 23b. Providers engaged in exchange services between virtual currencies and fiat currencies19/11/2020

Zoals eerder genoemd is BTC Direct een cryptocurrency broker. Dit betekent dat de prijzen die je betaalt altijd hoger zijn dan bij exchanges ofwel beurzen. Het voordeel dat je krijgt is dat je met zogeheten ‘directe’ betaalmethoden kan betalen. Het voordeel is dat dit makkelijker is dan cryptovaluta kopen bij een exchange. Om de veiligheid van haar platform te garanderen maakt het bedrijf gebruik van bepaalde limieten, deze zijn als volgt opgebouwd:

Start met je eerste aankoop. Koop eenvoudig bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard. En dat al vanaf 30 euro. Binnen een paar minuten staan de coins in je wallet! Bekijk direct de actuele bitcoin waarde Reken met behulp van de prijscalculator bovenaan deze pagina uit hoeveel bitcoin je wil kopen of verkopen. In de prijscalculator is de fee al verwerkt. De totale kosten vermelden we altijd duidelijk op het orderformulier. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Koop en verkoop eenvoudig je bitcoins met iDEAL! Bij BTC Direct koop je eenvoudig en snel bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving en creditcard. De inkoopprijs staat vast op het moment dat je je betaling start. Je krijgt dus altijd de opgegeven bitcoin tegen de prijs die op onze website staat. Kies je voor iDEAL? Dan ontvang je je bitcoins vrijwel direct!

Na betaling worden de Bitcoins direct toegekend aan jouw wallet. Hierna kan je beslissen om je crypto aan te houden of te verkopen. Zoals eerder gemeld, kan je je crypto niet versturen of opnemen.

DisclosureHet grootste voordeel hiervan is dat je zelf niet hoeft op te bieden tegen andere kopers op ingewikkelde exchanges en dat je kunt afrekenen met bekende betaalmethoden, zoals iDEAL en Bancontact. De afgelopen jaren heeft BTC Direct zich neergezet als een voordelige en uiterst betrouwbare partij voor het kopen van bitcoins en andere coins. Het assortiment van BTC Direct bestaat uit de volgende cryptomunten:

In deze BTC Direct review kom je het volgende te weten:

Hoge naamsbekendheid in Nederland.

Category:

XRP: 3% voor aan- en 2% voor verkoop

Onze eigen ervaring

Benieuwd naar de financiële reputatie van BTC Direct Europe B.V.?

Template argument size: 3607/2097152 bytes

€ 11,87

6538SX

€ 0,333223

Klik op de munt die je wil verkopen.

Om bitcoin te ontvangen heb je een wallet nodig. Maak een bitcoin wallet aan. Dit is een digitale portemonnee waarmee je bitcoins kunt verzenden, ontvangen en beheren. Je hebt een online wallet al binnen tien minuten aangemaakt! Wat is een wallet? Een wallet is een digitale portemonnee waarmee je bitcoin ontvangt, verzendt, en beheert. Er bestaan veel verschillende soorten wallets. Zo bestaan er online wallets, software wallets en hardware wallets.  Welke wallet moet ik kiezen? Dat hangt af van verschillende factoren. Ben je net begonnen of heb je al meer ervaring met cryptocurrencies? Wil je een klein of een groot bedrag inleggen? Op onze walletpagina vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Om bitcoin te ontvangen heb je een wallet nodig. Maak direct een bitcoin wallet aan.

Bitcoin (BTC)

Transclusion expansion time report (%,ms,calls,template)

Voer in hoeveel euro je wil investeren.

BTC Direct in de media

BTC Direct is een betrouwbare partij waar je vanaf 30 euro al kan investeren in Bitcoin. Na aankoop staan de munten vaak al binnen enkele minuten in je wallet.

Bitcoin kopen is simpel

Parsed by mw1415

In 2020 is BTC Direct geïntegreerd in cryptocurrencywallets en internationale beurzen van onder andere Trezor[4], Coinomi[5] en KuCoin[6].

Altijd op de hoogte met wie je zaken doet

Airdrops worden niet ondersteund.

Elke nieuwe account krijgt standaard het Hero level. Daarnaast zijn er ook nog transactiekosten die je afrekent, de zogenaamde fee’s. Deze verschillen per cryptovaluta en zien er als volgt uit:

In 2018 is de website compleet vernieuwd met een nieuw logo. De website is bijgewerkt met handige tools voor investeerders en het team houdt je up to date met de laatste nieuws. Ook zijn er instructievideo’s te vinden die je op weg helpen in de wereld van cryptocurrency.

31 crypto’s.

Lees meer

6538SX

Crypto service providers

↑ (en) SatoshiLabs, How do I use BTC Direct in the Trezor Buy Tab?. Medium (8 juli 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

Ether: 3% voor aan- en 2% voor verkoop

Betaalmethodes

Wat zijn de kosten van BTCDirect?

Land:

59383607

Wijchenseweg 102

Unstrip post‐expand size: 5187/5000000 bytes

Place of residence:

BAT

BTC Direct Europe B.V. Wijchenseweg 102 6538 SX Nijmegen.

BTC Direct vraagt haar klanten actief om het bedrijf te beoordelen, uit die reviews wil het bedrijf leren hoe het haar platform kan verbeteren. De onderneming kan worden gezien als een klein ‘broertje’ wat betreft de klantenservice. De beoordelingen op Trustpilot liegen er namelijk niet om. Gemiddeld gezien beoordelingen klanten BTC Direct met een dikke 8,5.

CPU time usage: 0.050 secondsGeen kortingen.

Relatienummer DNB:

BTC Direct Europe B.V.

Gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd!

Litecoin (LTC)

BTC Direct is één van de oudste brokers

BTC Direct Europe B.V.

100.00% 46.660 1 -total

Klik vervolgens op Bitcoin.

Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en het kantoor is toegankelijk voor bezoekers. Mocht je twijfels hebben dan ben je welkom voor een kopje koffie. Het bedrijf is onderdeel van BTC Direct Europe B.V. en is dagelijks bereikbaar via de telefoon, social media, de chat en het contactformulier. Het is dus zeker dat BTC Direct betrouwbaar is.

1

Verificaties en limieten.

Bitcoin Cash: 3% voor aan- en 2% voor verkoop

Er geldt na registratie een kooplimiet van € 250. Mocht je meer willen handelen dan kun je je een ID verificatie uitvoeren. Voor deze upgrade moet je een bewijs van je woonadres en een selfie met identiteitskaart opsturen. Na goedkeuring mag je dagelijks tot € 10.000 verhandelen. Het is ook mogelijk om bedragen hoger dan € 10.000 te verhandelen. Hiervoor moet een speciaal EDD formulier ingevuld worden. Na goedkeuring mag je tot € 50.000 per dag verhandelen. Wij adviseren je om bij zulke bedragen een goedkopere broker/exchange te gebruiken, zoals Bitvavo of Binance.

Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Maak nu snel en eenvoudig een gratis account aan en start vandaag nog.

BTC Direct Europe B.V.

NIJMEGEN, NEDERLAND

VET

Statutaire zetel:

NIJMEGEN, NEDERLAND

Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Maak nu snel en eenvoudig een gratis account aan en start vandaag nog.  Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Bitcoin kopen via BTC Direct is erg eenvoudig! Open direct een gratis account op ons platform om bitcoin te kunnen kopen. Om een account aan te maken bij BTC Direct moet je je kunnen legitimeren. Dat kan door een foto te sturen van je identificatiebewijs. Waarom vragen we deze gegevens van je? Het is voor ons van belang om te weten wie er gebruikt maakt van ons platform. Zo kunnen we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en voorkomen we misbruik. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Bijna een half miljoen Nederlanders gingen je al voor. 

Bitcoin Cash (BCH)

3.81% 1.778 3 Sjabloon:Aut

iDEAL, creditcard, Bancontact en bankoverschrijving.

Highest expansion depth: 12/100

ALGO

BTC Direct is één van de oudste Nederlandse broker die het mogelijk maakt om Bitcoin met iDEAL te kopen. Van origine was de visie van BTCDirect om enkel Bitcoin te verkopen, maar al snel voegden zij 4 andere munten aan het assortiment. Sindsdien is het assortiment nooit meer veranderd.

Start met je eerste aankoop. Koop eenvoudig bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard.

ETH

Ethereum (ETH)

Is BTC Direct betrouwbaar en veilig?

↑ a b BTC Direct sleept €11 miljoen binnen, 20 oktober 2020, Business Insider

BTC Direct review – onze ervaring met deze crypto broker

De transactiekosten van 1% kan lager.

BTC Direct Europe B.V. Relation number DNB:

Aanbod

Snelle levering binnen enkele minuten.

De limieten en verificaties die er gehanteerd worden

€ 276,77

Article 23b. Custodian wallet providers17/12/2020

Statutory seat:

Tot 2018 dienden gebruikers een eigen wallet te hebben om de cryptomunten op te ontvangen. In dat jaar bood BTC Direct een eigen app aan, genaamd BLOX.[3]

Country:

Reduced expiry: false

Geef aan welke munt je wil kopen en hoeveel je wil investeren. In dit voorbeeld gaan we Bitcoin kopen

€ 0,223125

Deals

Bij BTCDirect koop je eenvoudig 30 verschillende munten, zoals: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en Bitcoin Cash. In deze BTC Direct review laten wij je zien hoe je stap voor stap cryptocurrency koopt.

BTC Direct Europe B.V. staat niet onder prudentieel toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. / BTC Direct Europe B.V. is not subject to the prudential supervision of DNB or the conduct of business supervision of the AFM.

De kosten

Bij aankopen boven de 250 euro is een registratie verplicht. Betaal vandaag 7 dagen lang geen handelskosten bij Bitvavo. Hierbij geldt een maximum van € 1000 aan digitale valuta.

Op deze pagina heb je ook de gelegenheid om je eigen ervaring achter te laten via ons beoordelingssysteem.

Wallet aanmaken

82.16% 38.336 7 Sjabloon:Citeer_web

BTC Direct is opgericht door Davy Stevens, Mark Bakker en Mike Hutting in 2013[1] en is hiermee een van de oudste bitcoinbedrijven van Nederland en Europa. Sinds 2015 kunnen ook Ethereum en Litecoin worden gekocht; in 2018 werden Bitcoin Cash en XRP aan het assortiment toegevoegd. In mei 2016 maakte de organisatie bekend voor het eerst meer dan honderdduizend gebruikers te hebben.

Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

Het platform zelf werkt prima, maar we moeten in deze BTC Direct review eerlijk blijven. Als we een keuze moeten maken dan kiezen we liever voor een goedkopere optie zoals Bitvavo. De kosten zijn daar simpelweg lager, en dat scheelt ook op kleinere aankopen. Stel je koopt bij BTC Direct € 100 aan Litecoin, dan betaal je exact € 1 aan handelskosten. Als je dezelfde transactie bij Bitvavo doet dan betaal je slechts € 0,25 voor de gehele transactie. De Litecoin is uiteraard bij beide partijen exact hetzelfde.

Het nieuwe portaal biedt voordelen in vergelijking met het oude portaal. Zo is het stukken goedkoper, het aanbod is breder en je kan je crypto bij BTC Direct bewaren. Het portaal komt echter wel met limieten voor de serieuzere investeerder:

Bijdragers aan Wikimedia projecten

Handleiding hoe je gebruikmaakt van het platform.

Voordelen

Contact

Registreer een account bij BTC Direct

Nadelen

btc-direct-europe

More actions